Війна в Україні
Життя
Міністерство освіти і науки відзначило 15 освітян Дніпропетровщини

Міністерство освіти і науки відзначило 15 освітян Дніпропетровщини

15 педагогів Дніпропетровщини отримали нагрудні знаки «Василь Сухомлинський» і «Відмінник освіти» від Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета. Про це повідомили у Кабміні.

«Нині Дніпропетровщина щодня під ворожими обстрілами. Педагоги працюють у надскладних умовах. Те, як вони організовують освітній процес, є зразком для інших регіонів», – зазначив Шкарлет.

Освітяни регіону не тільки допомагають дітям з навчанням, а і приймають до себе колег із сусідніх областей. Мова йде про майже 370 вчителів-переселенців.

«Ми мали вакансії в дитсадках, школах та позашкільних закладах, тому взяли на роботу педагогів, які переїхали до нас з інших областей через війну. Загалом працює понад 50 переселенців. Для колективів – це наче ковток свіжого повітря. Можливість поділитися досвідом та дізнатися про нові цікаві методики», – сказала директорка департаменту Кам’янської міськради Наталія Рева.

Серед нагороджених нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» – директорка дитсадка у селищі Слобожанському.

«Наш садочок завжди був зразковим, перемагав на різних конкурсах. Вихователі намагаються впроваджувати новітні методики. Зараз дітки на дистанційному навчанні. Ми дуже сумуємо одне за одним, але педагоги проводять онлайн цікаві пізнавальні заняття, аби розвивати у малечі креативність та логічне мислення», – поділилася директорка дитсадка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

З Кривого Рогу курсуватиме ще один рейсовий автобус до деокупованої Херсонщини;

Побили за 320 грн.: В Дніпрі поліціянти затримали по гарячих слідах двох чоловіків за розбій;

У Дніпрі 19-річний хлопець жорстоко побив та пограбував чоловіка;

2022-11-15 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин