Кримінал
На блокпосту в Дніпропетровській області нацгвардійці затримали авто з 4 чоловіками, які причетні до діяльності проти України

На блокпосту в Дніпропетровській області нацгвардійці затримали авто з 4 чоловіками, які причетні до діяльності проти України

В середу, 31 серпня, близько 20 години вечора на одному з блокпостів Дніпропетровської області військовослужбовці Національної гвардії України зупинили транспортний засіб для перевірки. В автомобілі знаходилось 4 особи. Під час поверхневого огляду особистих речей в одному із телефонів виявили збережені номера з прізвищами громадян Росії.

Про це повідомляє пресслужба НГУ.

Також у чоловіка була сім-карта, куплена в окупованому Мелітополі, а в одному з месенджерів виявлено переписку з невідомим та звуковий аудіозапис, в якому він представляється працівником поліції та запитує деякі персональні дані. На питання куди і навіщо вони прямують, він відповісти не зміг.

Нагадаємо, що раніше гвардійці зупинила автобус на виїзді з Дніпра, під час перевірки документів у пасажирів один з чоловіків розповів, що при собі документів не має. В процесі його поверхневої перевірки було виявлено паспорт громадянина РФ, банківські картки TINKOFF та мобільний телефон.

Під час перевірки телефона було виявлено багато номерів російських мобільних операторів, з якими чоловік тісно підтримував зв’язок. При ретельній перевірці встановлено, що у цього громадянина також є знайомі, які приймають участь у бойових діях проти України.

Даних осіб було затримано та передано працівникам профільних правоохоронних органів для подальшого з’ясування обставин.

Читайте також: В Дніпрі в під'їзді будинку двоє чоловіків відібрали у поліціянта з Донеччини зброю та набої;

2022-09-02 11:33:00
true
Відео Дня






Архів Новин