Кримінал
Події
Війна в Україні
На Буковині затримали ухилянта з Дніпропетровщини, який намагався втекти до Румунії

На Буковині затримали ухилянта з Дніпропетровщини, який намагався втекти до Румунії

У Дністровському районі правоохоронці викрили 35-річного жителя Дніпропетровської області, який за допомогою фальшивого пенсійного посвідчення та довідки намагався перетнути державний кордон у період воєнного стану.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП в Чернівецькій області.

Встановлено, що в травні цього року 35-річний ухилянт з Кривого Рогу за допомогою підробленої нотаріально завіреної ксерокопії пенсійного посвідчення та довідки про перебування на консульському обліку намагався виїхати з України.

Наразі дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. 

Відповідно до чинного законодавства, за вчинення таких протиправних дій передбачене покарання до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також:

Зачинився у квартирі та хотів заподіяти шкоду рідним та собі: у Кривому Розі інспектори роти ТОР приборкали чоловіка у неадекватному стані;

До 102 тисяч гривень: в Україні хочуть штрафувати за порушення комендантської години;

У Кривому Розі в неділю спалахнув приватний будинок

2023-10-30 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин