Події
Кримінал
На Дніпропетровщині чоловік вбив односельця та сховав труп у вигрібній ямі

На Дніпропетровщині чоловік вбив односельця та сховав труп у вигрібній ямі

Жахливий злочин трапився в одному із сіл Петриківської громади. Чоловік вбив односельця, і щоб приховати злочин, він сховав тіло на території власного домоволодіння.

Про це повідомляє Нацполіція.

Повідомлення про зникнення 44-річного чоловіка надійшло до поліції 19 серпня 2022 року. Мати зниклого розповіла, що син вийшов з дому та не повернувся.

Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими відділення поліції № 10 розпочали пошуки чоловіка та встановили, що до смерті зниклого причетний 40-річний односелець. Було встановлено, що 17 серпня біля будинку підозрюваного між чоловіками сталася сварка, під час якої нападник завдав приятелю смертельні тілесні ушкодження. Щоб приховати злочин та уникнути покарання, він сховав тіло у вигрібну яму на території власного домоволодіння.

11 листопада слідчі відділення поліції за погодженням з прокурором Слобожанської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Мати була дуже нетвереза та спала: у Запоріжжі сусіди врятували 4-річну дівчинку;

10-річна дівчинка загинула на місці: В Кривому Розі судитимуть винуватців смертельної ДТП;

Обстріл складу «Нової пошти» у Дніпрі: постраждали двоє рідних братів, який їхній стан.

2022-11-12 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин