Події
На Дніпропетровщині нагородили переможців творчого конкурсу

На Дніпропетровщині нагородили переможців творчого конкурсу

На Дніпропетровщині відбувся відкритий конкурс-фестиваль «Талановита дитина – талановита країна». Перемогу виборювали понад дві тисячі творчих хлопців та дівчат з 34 громад. Цьогоріч через війну змагання провели в дистанційно. Учасники надсилали відеороботи. Журі обрало 12 найкращих колективів. Їм вручили нагороди. Про це повідомили в ОВА.

«Для нас важливо підримувати обдарованих дітей. Я пишаюся всіма танцювальними та вокальними групами, які взяли участь. Радію, що наша область багата такими талантами», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай.

Серед переможців – команда «Контрасти» з міста Павлоград. Танцюристка Єва ділиться: підготовка була не складною. Хоч і ретельно тренувалися та відточували майстерність. Єдине – довелося знімати багато дублів.

«Головним конкурентом був колектив «Павутина». Але ми в своїх силах не сумнівалися. Хотіли отримати перше або друге місце. Так воно і вийшло», – розповіла танцівниця Єва.


«Контрасти» брали участь в двох номінаціях. Боролися у вікових категоріях 9-12 та 13-15 років.

Найкращі обирали з 275 робіт за 9 видами мистецтва. Серед них – народна хореографія, бальний та сучасний танець. А ще – естрадний вокал та авторська пісня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Планові відключення світла у Дніпрі з 12 по 16 лютого: адреси;

Патрульні Запоріжжя врятували містянина, який хотів вкоротити собі віку;

На вулиці Зимових Походів у Дніпрі водій Mercedes влетів в стовп: є постраждалі.

2024-02-12 12:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин