Події
На Дніпропетровщині під час застілля у чоловіка в руках вибухнула граната: є постраждалі

На Дніпропетровщині під час застілля у чоловіка в руках вибухнула граната: є постраждалі

22 квітня у селищі Червоногригорівка люди зібралися за столом, щоб відсвяткувати урочисту подію. Через деякий час, в пошуках розваг, один з чоловіків дістав гранату, яка вибухнула у нього в руках.

Про це повідомила працівниця екстреної медицини Валентини Марченко.

Чоловік почав хизуватися боєприпасом, розповідати, як з ним поводитися та розбирати. У цей момент інший учасник застілля раптово вирвав чеку гранати, і та вибухнула в руках у його приятеля.

Внаслідок події постраждали троє чоловіків — 40, 41, 46 років — і 17-річна дівчина. Усіх потерпілих доставили у лікарню. Обставини події з’ясовують правоохоронці.

«Засмучує той факт, що люди живуть в умовах війни протягом 14 місяців, натерпілися від вибухів та обстрілів на багато років вперед. А багато хто донині не усвідомив, що війна – це не іграшка, і бавитися бойовими снарядами дуже небезпечно. І не малі діти, які ще нічого не розуміють. Дорослі люди. Немає слів», - прокоментувала подію Валентина Марченко. 

Читайте також:

15 років ув’язнення за співпрацю з окупантами: Засуджено «начальника карного розшуку» псевдоправоохоронного органу окупованого Мелітополя;

До 8500 гривень: Роботодавцям загрожують штрафи за співробітника без військового квитка;

У Дніпрі на Калиновій таксі збило чоловіка

2023-04-26 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин