Події
На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили 55 застарілих боєприпасів

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили 55 застарілих боєприпасів

13 квітня піротехніки ДСНС Дніпропетровщини двічі залучались до робіт зі знищення вибухонебезпечних предметів, що були виявлені мешканцями нашого регіону.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Так, у селі Мирне Кам’янського району, під час виконання земельних робіт на території приватного домоволодіння, жінка виявила застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм. 

Також, за межами села Недайвода Криворізького району, серед поля чоловік натрапив на предмети, схожі на застарілі боєприпаси. Пізніше, під час обстеження території, піротехніки ДСНС виявили ще декілька десятків вибухонебезпечних предметів. Загальна кількість знайдених на місці застарілих артилерійських снарядів різного калібру склала 54 одиниці.

Всі боєприпаси знешкоджені шляхом контрольованого підриву.

«Шановні мешканці! Пам’ятайте! Правильно та безпечно вилучити та знешкодити вибухонебезпечні предмети можуть лише досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся робити це самостійно. Одразу телефонуйте до Служби порятунку за номером «101» або викликайте Національну поліцію за номером «102», – нагадують надзвичайники.

Читайте також:

Нелегально жив на території України: у Кривому Розі затримали іноземця;

Військовослужбовці та поліцейські «на нулі» отримуватимуть майже 200 тисяч грн;

Привласнив понад 1 млн державних коштів: на Дніпропетровщині слідчі викрили злочинну схему та повідомили про підозру посадовцю

2024-04-14 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин