Події
Життя
На Дніпропетровщині презентували нову марку, присвячену Гвардії наступу

На Дніпропетровщині презентували нову марку, присвячену Гвардії наступу

На Дніпропетровщині урочисто ввели в обіг нову марку від Укрпошти. Це вже 17-ий випуск за час війни. Він присвячений добровольцям Гвардії наступу: поліцейським, прикордонникам, нацгвардійцям. Спецпогашення пройшло у різних куточках країни. Зокрема, на Головпоштамті у Дніпрі. 

«Як на мене, дуже символічно, що випускаємо цю марку саме в День Європи. Це свято об'єднало країни, які прагнуть миру, поважають права людини, демократію та верховенство права», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. 

На аркуші – три марки. На них зображені воїни Держприкордонслужби, Національної гвардії та поліції. Ще є гасло Гвардії наступу «Час повертати своє». До набору входить три листівки та конверт.

«На початку лютого 2023 року було оголошено про формування добровольчих підрозділів Гвардії наступу. Своєю маркою ми вирішили підтримати захисників. На цьому не зупинимося. Запланували й інші патріотичні випуски, присвячені нашим мужнім оборонцям», – розповів директор Дніпропетровської дирекції АТ «Укрпошта» Антон Ізотов.

Над створенням марки працював заслужений художник України Олександр Охапкін. Вийшла вона тиражем у 235 тис примірників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ніхто не постраждав: У Новомосковську ліквідовано пожежу у житловому будинку;

У Жовтих Водах чоловік та жінка під час пожежі отруїлись продуктами горіння;

Планове відключення світла у Дніпрі 10 травня: адреси.

2023-05-09 21:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин