Спорт
Події
На Дніпропетровщині стартував другий етап «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»

На Дніпропетровщині стартував другий етап «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»

На Дніпропетровщині стартував другий етап «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Урочисто його запустили у Кам'янському. Учасники долучилися до телемосту з іншими областями. Привітати їх приїхали і начальник ОВА Сергій Лисак та амбасадори проєкту – срібна призерка Олімпіади з академічного веслування Діна Міфтахутдінова та чемпіон світу з фехтування Богдан Нікішин.

«Дякую за ініціативу Президенту. Адже цей проєкт – не тільки про спортивні змагання. Він – про єдність та справжній командний дух», – зазначив очільник області Сергій Лисак.

Під час відкриття у Кам'янському хлопці та дівчата долучилися до телемосту. Вийшли на зв'язок зі столицею, Київською, Одеською і Львівською областями. Змодерував онлайн-спілкування шоу-мен Юрій Горбунов. А до учасників звернулися зіркові спортсмени – боксер Олександр Усик, стрибунка Ярослава Магучіх та футболіст Андрій Шевченко.

Кожен регіон мав «місію» – популяризувати певний вид спорту.  Дніпропетровщині дісталося спортивне орієнтування.

На другому етапі всеукраїнської першості між собою змагатимуться школи в громадах. Кращі перейдуть на районний рівень, далі – обласний. І врешті – національний фінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Пограбували будинок 83-річної жінки: у Нікопольському районі правоохоронці затримали двох зловмисників;

У Кривому Розі 14-річний хлопчик помер після відвідування стоматолога: розпочато розслідування;

У Новомосковському районі поліцейські затримали підозрюваного за замах на вбивство свого знайомого.

2024-02-07 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин