На Дніпропетровщині відзначили підприємців регіону

На Дніпропетровщині відзначили підприємців регіону

Майже три десятки підприємців Дніпропетровщини отримали відзнаки. Подяки вручили керівникам компаній регіону та їхнім колективам. Про це повідомили у обласній військовій адміністрації. 

«Війна щодня  випробовує бізнес на міцність. Але ці люди долають виклик за викликом, аби встояти. Продовжувати працювати. Зберегти робочі місця. Платити податки і таким чином – підтримувати країну. А ще – допомагати. Купувати для фронту броніки, авто, дрони», – наголосив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Два квадрокоптери Mavic 3 під час нагородження передав очільник одного з підприємств пан Ігор. Попросив направити їх захисникам на передову, де вони так потрібні.

Чоловік розповів, що його завод займається гумовими технічними виробами й металообробкою. Каже, попри повномасштабну війну розвиваються, закуповують нове обладнання. Найперше, щоб вийти на новий рівень високотехнологічного випуску продукції. Бути конкурентними не лише на українському, а й на європейському ринку.

«Наші працівники допомагають воїнам, які захищають Україну від загарбника. Ось зібрали кошти і придбали подарунки для наших оборонців. Два дрони. Вони допоможуть швидше знаходити ворога і впевнено його нищити. До цього ми купували позашляховики. Й ще багато чого корисного», – зазначив власник підприємства. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Патрульні Дніпра виявили 11-річного хлопця, який не прийшов до школи;

В ДТП у Криворізькому районі загинула жінка, ще двоє чоловіків отримали травми;

Вдарила ножем у груди: у Кривому Розі за замах на вбивство затримали співмешканку потерпілого.

2023-09-06 21:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин