Події
Життя
На Дніпропетровщині викрито чергових антиукраїнських агітаторів

На Дніпропетровщині викрито чергових антиукраїнських агітаторів

Співробітники СБУ заблокували діяльність чергових колаборантів та антиукраїнських агітаторів, що здійснювали проросійську агітацію в інтернеті з підтримки окупації ворогом українських територій та заперечували факт збройної агресії рф проти України.

Викрито мешканця Кам’янського, який на власній сторінці в одній із соціальних мереж розповсюджував інформаційний контент із публічними закликами на підтримку представників окупаційних органів влади. Колаборант відкрито проводив «кремлівську» пропаганду, висловлював заклики до визнання «днр/лнр» та співпраці з окупаційними адміністраціями. 

Також встановлений мешканець Нікополя, який мав проросійську позицію та мріяв про встановлення «путинського режиму» на території України. Громадянин активізував антиукраїнську агітацію після повномасштабного вторгнення та регулярно розповсюджував проросійські пости на особистій сторінці в соцмережі з підтримкою військової агресії рф. 

Ще одного колаборанта виявили у Жовтих Водах. Непрацюючий мешканець не зміг гідно реалізувати себе в соціумі, і звинувачував у цьому керівництво країни. Через особистий акаунт в інтернеті висловлював меседжі щодо підтримки проведення так званої «спецоперації» рашистів, а також встановлення влади окупантів на всій території України. 

Співробітники СБУ викрили фанатів «руського миру»  і блокували ворожу агітацію.

Читайте також: 

У Новомосковську надзвичайники ліквідували пожежу в легковому автомобілі;

У Запоріжжі поблизу трамвайних рейок знайшли підствольну гранату;

Придніпровська залізниця змінила розклад руху електрички Синельникове - Запоріжжя.

2023-04-06 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин