Події
На Дніпропетровщині вогонь забрав життя 2 дорослих та дитини

На Дніпропетровщині вогонь забрав життя 2 дорослих та дитини

Зі зниженням температури на вулиці збільшилася кількість пожеж у приватному секторі Дніпропетровщини. Лише за 26 листопада вогонь забрав життя двох дорослих та дитини, ще троє людей постраждали. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

У селі Знаменівка, що у Новомосковському районі, горів житловий будинок. Всередині знайшли тіла двох загиблих чоловіків – 1958 та 1984 року народження. Площа займання сягнула 80 кв. м. Пошкоджено дах, перекриття та майно всередині.

У Нікополі на вулиці Гетьмана Сагайдачного горіло домашнє майно на площі 20 кв.м. Чоловік 1965 року народження отруївся продуктами горіння, від госпіталізації відмовився.

У Марганці горів будинок на вулиці Центральній. Площа пожежі склала 40 кв. м. Чоловік 1980 року народження отруївся димом, отримав опіки обличчя та рук. Його шпиталізовано.

У Кривому Розі горіла квартира на мікрорайоні 4-й Зарічний. Вогнеборці всередині оселі виявили жінку та маленьку дитину без свідомості. Жінка 1957 року народження перебуває у лікарні. 4-річну дівчинку, на жаль, врятувати не вдалось. Вогонь знищив балкон і пошкодив майно у кімнаті на площі в 4 кв. м.

Шановні громадяни! Рятувальники звертаються до Вас з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту вашої оселі та закликають дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Росіяни вдарили ракетами по передмістю Запоріжжя: що відомо;

Магазини працюють, логістика без збоїв: як складається ситуація з продовольством на Дніпропетровщині;

У Синельниківському районі вибухнув котел опалення, домовласник загинув;

2022-11-27 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин