Кримінал
Події
На Дніпропетровщині затримали двох чоловіків за незаконне заволодіння транспортними засобами

На Дніпропетровщині затримали двох чоловіків за незаконне заволодіння транспортними засобами

В першому випадку один із підозрюваних викрав автомобіль у Кам'янському, у другому - мототранспорт у Верхньодніпровську.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Як зясувалося, тривалий час тому водій залишив свою автівку біля одного з магазинів у м. Камянське. 7 лютого виявив, що транспортний засіб зник.

Пошуковими заходами оперативники знайшли викрадену автівку в одному із селищ Криничанської територіальної громади. Також, поліцейські встановили й особу викрадача. Ним виявився 26-річний місцевий житель.

Другий злочин стався 12 лютого близько 21:20 у місті Верхньодніпровськ. Проходячи вулицею злодій побачив мототранспорт, який власник залишив біля магазину. Чоловік відкотив двоколісний до нежилого приміщення та заховав його там. Поліцейські встановили, що до злочину причетний 26-річний містянин. Також правоохоронці встановили й місце схову викраденого мопеда.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 289 Кримінального кодексу України. 29 лютого за погодженням з прокуратурою фігурантам повідомили про підозру за незаконне заволодіння транспортними засобами.

Читайте також:

Проник вночі до магазину та обікрав: поліцейські Дніпра повідомили про підозру зловмиснику;

До 8 років: в Україні хочуть саджати до вʼязниці за недопуск до укриттів;

За збут канабісу поліцейські Кривого Рогу затримали 23-річного хлопця

2024-03-03 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин