Події
Життя
На дорогах Дніпра з'являться камери автоматичної фіксації порушень: подробиці

На дорогах Дніпра з'являться камери автоматичної фіксації порушень: подробиці

Завтра, 28 квітня, у Дніпрі вперше запрацюють камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.  Їх встановили в місцях, де поліція відмічала найбільшу кількість смертельних аварій та ДТП з постраждалими.  

Про це повідомили у прес службі патрульної поліції у Дніпропетровській області.

Наразі по місту встановили лише дві камери – на Набережній Заводській, 64, та на Набережній Перемоги, 38-А. На цих дорогах діє обмеження швидкості руху в 70 кілометрів на годину. 

За словами речниці управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмили Копиленко, основне завдання камер — фіксація порушень швидкісного режиму. 

Якщо під час руху водій перевищив норму швидкості і камера зафіксувала цей факт, то власнику машини одразу приходить повідомлення про порушення. Інформація може надходити у «Дії», електронному кабінеті водія або поштою за місцем реєстрації машини. Якщо порушення сплачується протягом перших 10 днів, то водій оплачує лише 50% від суми штрафу.

Читайте також:

Розселяла військових рф в окупованому Пришибі: На Запоріжжі у колабораціонізмі підозрюється мешканка Василівського району;

1 і 9 травня не будуть вихідними у 2023 році;

Спалахнули лічильники: У Першотравенську вогнеборці ліквідували займання у житловому будинку

2023-04-27 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин