Життя
Війна в Україні
«На створення реабілітаційних центрів для військових виділено півмільярда гривень, робота активно ведеться», – Катерина Збарська

«На створення реабілітаційних центрів для військових виділено півмільярда гривень, робота активно ведеться», – Катерина Збарська

Нещодавно Руслан Краснов, як військовослужбовець і лідер фракції «Громадська сила» в облраді, ініціював створення робочої групи з питань організації реабілітаційної допомоги для військовослужбовців при Дніпропетровській ОВА, і став співголовою групи. Станом на 9 серпня, на створення гідних реабілітаційних центрів виділено півмільярда гривень.

Про це повідомила депутатка «Громадської сили» Катерина Збарська на своїй сторінці у Facebook.

«На кількох сесіях облради поспіль на створення цих реабілітаційних центрів для наших захисників на базі п'яти лікарень області виділено близько півмільярда гривень.

Тож, ми з Оленою Овчаренко та Данилом Мормулем приїхали подивитись реальний стан речей, умови, в яких перебувають військові.

І звісно ж дізнатися, чим «Громадська сила» може допомогти лікарні з Фонду Загида Краснова», – написала Збарська.

Депутатка повідомила, що робоча група вже має ідеї та напрацювання щодо допомоги нашим військовим. Робота над реалізацією вже розпочалася.

Читайте також:

За добу надзвичайники Дніпропетровщини ліквідували 35 загорань на відкритих територіях;

В Україні може з'явитися нове свято і додатковий вихідний;

У Покрові надзвичайники врятували собаку із зачиненого підвалу

2023-08-09 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин