Події
Кримінал
На з’їзді з Кайдацького мосту у Дніпрі «Toyota» на смерть збила велосипедиста: вирок суду

На з’їзді з Кайдацького мосту у Дніпрі «Toyota» на смерть збила велосипедиста: вирок суду

31 січня 2023 року у Дніпрі на з’їзді з Кайдацького мосту сталася аварія. Там водій «Toyota» збиі велосипедиста. 2 лютого постраждалий помер у лікарні. 

Ленінський районний суд Дніпра виніс вирок по цій справі.

За данними слідства, водій «Toyota RAV-4» їхав зі швидкістю приблизно 70 км/год по Кайдацькому шляху з боку Донецького шосе в напрямку проспекту Свободи. Близько 07:15 в попутному напрямку їхав велосипедист та намагався повернути ліворуч.

Внаслідок зіткнення останнього госпіталізували до міської лкарні з чисельними травмами, серед яких перелом кісток склепіння та основи черепа, крововилив під оболонку головного мозку, переломи ребер та лівої стегнової кістки. 2 лютого лікарі констатували смерть потерпілого. 

Водій свою вину визнав повністю. 

Суд визнав винним чоловіка за другою частиною статті 286 Кримінального кодексу Україну (ККУ) і призначив йому покарання — 5 років позбавлення волі і права керувати транспортними засобами два роки. Проте на підставі статті 75 ККУ суд звільнив його від відбування основного покарання та назначив іспитовий строк на 3 роки.

Читайте також:

15 років ув’язнення за співпрацю з окупантами: Засуджено «начальника карного розшуку» псевдоправоохоронного органу окупованого Мелітополя;

До 8500 гривень: Роботодавцям загрожують штрафи за співробітника без військового квитка;

У Дніпрі на Калиновій таксі збило чоловіка

2023-04-26 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин