Події
Кримінал
Напали з ножем та стріляли з трофейної зброї: в Дніпрі на Новорічній двоє чоловіків порізали товариша

Напали з ножем та стріляли з трофейної зброї: в Дніпрі на Новорічній двоє чоловіків порізали товариша

Вчора, 11 листопада, близько 23:00 в поліцію поступило повідомлення про стрільбу. Заявниця повідомила, що чула 5-6 пострілів, схожих на автоматну чергу, в районі 107-ї школи.  

Прибувши на місце пригоди, поліцейські обстежили прилеглу територію та виявили трьох чоловіків. Один із них був у військовій формі та тримав у руці пістолет. Чоловік був налаштований агресивно, тому поліцейські затримали його за допомогою фізичної сили та наручників.

В ході прояснення обставин, офіцери поліції виявили, що чоловіки розпивали спиртні напої, та ході спілкування між ними виник конфлікт. Внаслідок цього, двоє товаришів напали на третього та в ході бійки нанесли йому фізичні ушкодження та поранення ножем. Окрім того, один із чоловіків дістав пістолет та почав стріляти в повітря.

В ході поверхневої перевірки, поліцейські вилучили в чоловіків 2 магазини, один з них без патронів, в іншому було виявлено 8 набоїв 9мм. Також у осіб було виявлено 2 ножі. Неподалік місця конфлікту було виявлено 8 гільз, та сліди крові, які залишилися під час конфлікту.

Постраждалому чоловіку 1961 р.н. було викликано швидку. Нападників доставили до поліцейського відділку.

Читайте також:

Мати була дуже нетвереза та спала: у Запоріжжі сусіди врятували 4-річну дівчинку;

10-річна дівчинка загинула на місці: В Кривому Розі судитимуть винуватців смертельної ДТП;

Обстріл складу «Нової пошти» у Дніпрі: постраждали двоє рідних братів, який їхній стан.

2022-11-12 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин