Події
Нардеп Артур Герасимов знову не прийшов на засідання суду у справі про недекларування вілли в Іспанії: подробиці

Нардеп Артур Герасимов знову не прийшов на засідання суду у справі про недекларування вілли в Іспанії: подробиці

Обвинувачений у недекларуванні вілли в Іспанії народний депутат Артур Герасимов знову не з’явився на засідання Вищого антикорупційного суду через офіційне відрядження до Данії.

За словами адвоката депутата, він не з’явився на судове засідання, оскільки перебуваючи у відрядженні отримав офіційне запрошення від генерального секретаря парламентської асамблеї ОБСЄ щодо відвідання засідання, яке відбудеться у місті Копенгаген. Разом з тим розпорядженням голови Верховної Ради Стефанчука він був направлений у відрядження до королівства Данія.

В свою чергу, прокурор наголосила, що Герасимову було завчасно відомо про час і дати наступних судових засідань. 

«Тому, я вважаю, що він безпідставно не виконав свій обов’язок щодо прибуття на судове засідання, оскільки про цей обов’язок йому стало відомо раніше ніж він погодився на участь у заходах, які зазначені у клопотаннях захисника», – зазначали прокурор.

Врешті-решт судове засідання було відкладено на 17 березня.

Герасимова підозрюють у недекларуванні вілли в Іспанії. За версією слідства, депутат не задекларував двоповерхове житло дуплексного типу та паркомісце в провінції Аліканте (Іспанія) вартістю понад 227 тис. євро, а також 1,6 тис. дол. США на рахунках в українських банках.

Читайте також:

У Дніпрі викрали 7-річну дитину на зупинці громадського транспорту: подробиці;

У Дніпрі п'яний водій намагався втекти від поліції;

У Дніпрі «замінували» обласний військкомат та декілька ТРЦ: деталі

2023-03-01 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин