Життя
Війна в Україні
«Наші воїни потребують належних умов для лікування»: чергова партія допомоги від «Громадської сили» надійшла до військового шпиталю

«Наші воїни потребують належних умов для лікування»: чергова партія допомоги від «Громадської сили» надійшла до військового шпиталю

Всеукраїнська організація «Громадська сила» під керуванням дніпровського політика, бізнесмена та мецената Загіда Краснова вкотре надала нагальну допомогу військовому шпиталю Дніпра. Цього разу Фонд допомоги закупив для лікарні нові кондиціонери.

Про це повідомив на Facebook сторінці «Громадської сили».

«Щодня на фронті точаться важкі і жорстокі бої. Щодня ми чуємо на вулицях Дніпра сирени «швидких», що везуть наших поранених героїв до лікарень, а кожна хвилина на вагу золота. І ми маємо пам’ятати, що наші поранені воїни щодня потребують уваги, турботи і належних умов для лікування. Як і лікарі, які рятують їхні життя. Тому наш Штаб допомоги постійно на зв’язку з медичиними закладами і реагує на їхні потреби», – йдеться у повідомленні.

Крім того, на минулій сесії міськради, «Громадська сила» ініціювала створення групи з депутатів усіх фракцій для вивчення потреб шпиталю та подальшому виділенні коштів.

«Наші захисники будуть забезпечені всім необхідним для лікування і реабілітації. А ми продовжуватимемо підтримувати наших поранених, шпиталь та інші медичні заклади, де їх ставлять на ноги. Для нас це – пріоритет», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Ворог завдав ракетного удару по Кривому Розі: є загиблі та постраждалі;

Троє ухилянтів з Дніпропетровщини намагалися втекти до Угорщини;

Збільшилась кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпру: деталі

2023-07-31 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин