Події
Життя
«Не переймався, просто діяв»: курсант ДДУВС надав непритомній жінці домедичну допомогу

«Не переймався, просто діяв»: курсант ДДУВС надав непритомній жінці домедичну допомогу

Курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Олександр Паслюченко надав домедичну допомогу непритомній жінці. Інцидент стався 3 травня біля ТЦ «Літо». 

Під час звільнення Олександр ішов проспектом Гагаріна, аж раптом почув, як поблизу, втративши свідомість, упала жінка. Не розгубившись, курсант почав діяти. 

«Я перевів її у стабільне бокове положення та попросив у перехожих воду, щоби збризнути на обличчя. Вона почала приходити до тями та сказала, що у неї хворе серце», – розповідає Олександр Паслюченко. 

На хвилину хлопець залишив постраждалу на перехожих та побіг до найближчого магазину, щоби придбати їй воду. Коли ж повернувся, виявилося, що вони спробували допомогти їй підвестися на ноги, але їй знову стало зле, і жінка впала додолу, втративши свідомість. 

«Хтось сказав, що має з собою якісь таблетки, запропонував дати жінці, але я заборонив давати їй незрозуміло які ліки. Натомість, пересвідчився, що серцево-легеневу реанімацію проводити немає необхідності, жінка дихала. Тому залишив її у стабільному боковому положенні, привів до тями та знаходився поруч до прибуття карети швидкої», – зазначає майбутній правоохоронець. 

Дочекавшись приїзду лікарів, курсант розповів, що сталося, описав стан постраждалої. 

Хлопець додав, що розгубився вже після ситуації, адже у момент інциденту думати про щось інше просто не було часу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
 
2023-05-04 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин