Події
Не визнає себе винним: у Дніпрі обирають запобіжний захід патрульному, який смертельно поранив чоловіка на проспекті Мазепи

Не визнає себе винним: у Дніпрі обирають запобіжний захід патрульному, який смертельно поранив чоловіка на проспекті Мазепи

Сьогодні, 31 серпня, в Кіровському суді міста Дніпро обирали запобіжний захід патрульному, який смертельно поранив чоловіка на проспекті Мазепи. Поліцейський не зміг бути присутнім на засіданні через стан здоров'я, але долучився до сесії за допомогою онлайн-зв'язку.  

Як розповіла адвокатка Юлія Сегеда, що представляє інтереси патрульного, у результаті сутички чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітки, забій грудної клітки, забій м'яких тканин голови, забій черепної стінки, забій лівого ліктьового суглоба. Патрульний потребує лікування в умовах стаціонару.

Наразі відомо, що прокурор пропонував 60 діб арешту без права внесення застави. Але захисниця з ним не погодилася.  За її словами, підозра не є обґрунтованою, і в ній не вказано багато важливих обставин, як-от загроза життю поліцейського. А це досить поверхневий погляд на ситуацію.

Сам патрульний винним також себе не визнає.

"З підозрою я не згоден абсолютно. Тому що всі дії, які прописані — я не робив. У той день на мене і на мого колегу було скоєно напад. Після того, як були використані всі можливі методи впливу, в стані крайньої необхідності було застосовано зброю для захисту мого життя та життя мого колеги", — заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Донеччині загинули шестеро пілотів 18-ої Окремої бригади армійської авіації імені Ігоря Сікорського;

У Новомосковську викрили жінку, що збувала психотропи;

У Дніпрі 15-річна дівчина покінчила з життям самогубством.

2023-08-31 18:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин