Кримінал
Не за графіком пропало світло: В Дніпрі поліцейські затримали крадія кабелю

Не за графіком пропало світло: В Дніпрі поліцейські затримали крадія кабелю

Вчора, 30 січня, близько 21:00 голова ОСББ викликала поліцію до будинку по вул. Агнії Барто. Тут не за графіком пропало світло. Тоді мешканці виявили відкриті двері до подвального приміщення і пошкоджений замок на ньому. Люди зачинили під’їзд, підперли двері до підвалу та чекали на поліцію.

Про це повідомляє інформоване джерело.

«10 хвилин тому невідомі проникли в підвал, зірвали замок та ймовірно вирізали електрокабель, внаслідок чого пропало світло у сусідньому під'їзді. На думку заявниці, в підвалі досі можуть знаходитись крадії», - розповіло початок цієї історії джерело.

Патрульні поліцейські прибули на виклик та спустились до підвалу. Там вони виявили пошкодження електрокабельної продукції по всьому подвалу від 1-го до 3-го під’їзду включно. Почавши відпрацьовувати кожний закуток підвалу і виявили пакет з вже заготовленою та укладеною кабельною продукцією, а також кусачки з іншими приладдями.

Потім, при пошуку в вузкій частині підвалу, між ліфтовою шахтою поліцейські виявили невідомого, у брудному одязі та рукавицях, який намагався таким чином сховатись.

Правоохоронці з’ясували, що 35-річний мешканець Дніпра раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за ст. 185, 186 та 309 Кримінального кодексу України.

На місце викликали СОГ відділу поліції для проведення процесуальних дій.

Крадія доставили у відділ поліції.

Читайте також: Виїзжали як водії від благодійного фонду: В Запоріжжі поліція повідомила про підозру 63-річному організатору переправлення ухилянтів за кордон;

Поліцейські допомогли жінці з 4-річним сином з окупованої Херсонщини оселитись в Дніпрі;

2023-01-31 17:15:00
true
Відео Дня






Архів Новин