Спорт
Неприступні кіпріоти: СК «Дніпро-1» з мінімальним рахунком поступився АЕК

Неприступні кіпріоти: СК «Дніпро-1» з мінімальним рахунком поступився АЕК

Вчора, 16 лютого, в матчі 1/16 фіналу Ліги конференцій «Дніпро-1» зустрічався з кіпрським АЕК з Ларнаки. Нагадаємо, що з цим клубом підопічні Олександра Кучера вже грали у відборі до Ліги Європи і обидва матчі програли. Так сталося і вчора.

Про хід зустрічі розповіла пресслужба СК «Дніпро-1».

На перерву після першого тайму команди пішли за нульового рахунку. У перерві Олександр кучер провів дві заміни, оновивши весь лівий фланг, випустивши замість Амаша і Пеглоу – Горбунова та Бланко.

На 50-й хвилині знову свою реакцію продемонстрував Валеф, який відбив з під поперечини потужний постріл Фаража. На це дніпряни відповіли розіграшом кутового і ударом з розвороту Довбика – Піріч зіграв надійно. Одразу після цього вже Гуцуляк завершив свій прохід ударом вище воріт, як не вистачило влучності і Фаражу після потужного удару метрів з 11-ти.

На 63-й хвилині Гуцуляк зробив свою другу спробу завдати удар і цього разу влучно, але прямо у воротаря. Невдовзі Довбик кинув у прорив Гуцуляка, який виграв боротьбу у чужому карному майданчику, проте далі передача Олексія на партнера не дійшла. У кіпріотів основна загроза йшла після навісів в штрафний майданчик, де господарям вдавалося вигравати боротьбу і завдавати удари.

На 84-й хвилині Піхальонок і Довбик розіграли розкішну комбінацію в результаті якої вісімка дніпрян вискочив на ударну позицію, але голкіпер зумів впоратися з підступним ударом спортклубівця. І саме після цього господарі заробили право на стандарт, після подачі якого Гарсія головою спрямував м’яч у сітку. А ще за хвилину Валеф врятував дніпрян від другого голу після удару в упор Ніколіша.

Останні хвилини гри дніпряни провели більш активніше, ніж суперник, але витиснути щось спортклубівцям не вдалося. У підсумку «Дніпро-1» мінімально поступився у першій грі протистояння.

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги конференцій «Дніпро-1» проведе проти АЕК 23 лютого.

Читайте також: З російського полону звільнили 100 воїнів ЗСУ та першого заступника мера Енергодара Івана Самойдюка; 

У Саксаганському районі Кривого Рогу зіштовхнулися легковик з мотоциклом;

2023-02-17 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин