Події
Нетверезі водії скоїли ДТП: патрульні Дніпра притягли кермувальників до відповідальності

Нетверезі водії скоїли ДТП: патрульні Дніпра притягли кермувальників до відповідальності

Днями патрульні отримали повідомлення про ДТП у Самарському районі. Екіпаж прибув на місце події і виявив автомобіль ВАЗ, який лежав перевернутий. 

З'ясувалося, що його водій рухався вулицею Чаплинською, не впорався з керуванням, в'їхав в яму, потім врізався у ворота приватного будинку і перекинувся. Втім, чоловік не постраждав. 

Поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували освідування у встановленому законом порядку за допомогою приладу Драгер.

Громадянин погодився. Результат був позитивним — 1,73 проміле алкоголю в крові водія. На нього патрульні склали протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), а також постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

Ще одне ДТП за участі нетверезого водія сталося на вулиці Образцова. Заявник, водій автомобіля Toyota, повідомив патрульним, що кермувальник автомобіля Nissan в'їхав у його припарковане авто. 

Під час спілкування з кермувальником Nissan інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти освідування за допомогою Драгеру.  Громадянин погодився. Результат був позитивний — 3,02 проміле алкоголю, що в понад 15 разів перевищувало допустиму норму.

На громадянина склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. 

Матеріали щодо порушників передані до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

До уваги пасажирів: зміни у русі трамваїв № 5 м. Дніпро;

У Кривому Розі затримали пʼяного чоловіка з арбалетом: подробиці;

У Криворізькому районі засудили чоловіка за викрадення велосипеда.

2023-06-07 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин