Події
Технології
Життя
Нові грантові програми від єРобота: Уряд розширює бізнес-можливості для українських ветеранів

Нові грантові програми від єРобота: Уряд розширює бізнес-можливості для українських ветеранів

Із 10 березня 2023 року Уряд розширює програму єРобота на порталі Дія та запускає 3 нові грантові програми для ветеранів. Таким чином учасники та учасниці бойових дій, а також їхні дружини або чоловіки, можуть подати заявку та отримати гранти від держави на старт чи розвиток власної справи.

Програма єРобота діє з липня минулого року, дає можливість отримати безповоротний грант від держави на започаткування або розвиток вже діючого бізнесу.

Уряд вирішив розширити цю програму і додати три нові напрямки для ветеранів, членів їх родин, а також для осіб з інвалідністю внаслідок війни. 

Програма передбачає надання грантів на суми, які не можуть перевищувати 250 тис. грн, 500 тис. грн та 1 млн грн.

За кошти гранту можна оплатити обладнання, оренду, придбати сировину, необхідні матеріали чи ліцензійне програмне забезпечення, замовити рекламу тощо.

Подати заяву на участь у програмі єРобота можна на порталі Дія. Для цього необхідно заповнити заяву і завантажити бізнес-план.

Рішення про надання гранту приймається Державним центром зайнятості після перевірки банком ділової репутації заявника та відомостей у заявці, а також враховуючи результати співбесіди з отримувачем, проведеної регіональним центром зайнятості.

Додаткову інформацію можна отримати Contact-центрі ЗОЦЗ за номером 0 800 33 67 28 або на телеграм каналі: https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zaporizhzhia

Читайте також: 

Вогнеборці Синельникового просять мешканців на Великдень не відвідувати лісопаркових зон;

У Дніпрі 4-річний малюк втік з дитячого майданчику;

Рятувальники показали наслідки обстрілу Оріхова.

2023-04-12 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин