Події
Офіцери служби освітньої безпеки несуть службу у школах Дніпропетровської області

Офіцери служби освітньої безпеки несуть службу у школах Дніпропетровської області

Офіцери служби освітньої безпеки пройшли конкурс, спеціальну перевірку й спеціалізоване навчання. Це навчені та добре підготовлені фахівці, які постійно перебуватимуть у школі та відповідатимуть за безпеку дітей.

Директорка гімназії № 20 м. Павлограда Наталя Лєшик позитивно відгукується про впровадження безпекового проєкту в школах.

«Коли в країні йде війна, діти особливо потребують захисту та безпеки. Наш навчальний заклад працює у змішаному форматі навчання, тож коли діти приходять до гімназії, ми маємо забезпечити їх безпеку. Коли у навчальному закладі перебуває поліцейський, діти, батьки та педагогічний колектив можуть бути впевненими та спокійними» - каже вона.

Офіцер служби освітньої безпеки Роман Тімчин зазначає, що них покладено дуже важливу та відповідальну місію – дбати про майбутнє покоління українців. Він розповів, що до його обов’язків входить реагування на проникнення до школи сторонніх осіб, постійна комунікація з батьками, педагогами та дітьми. Він контролюватиме евакуацію дітей в укриття під час повітряної тривоги, проводитиме пізнавальні бесіди та здійснюватиме нагляд за дотриманням шкільного режиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

З полону повернувся Захисник «Азовсталі», родину якого вбила російська ракета на Перемозі у Дніпрі;

Наніс тяжкі тілесні ушкодження знайомому: поліцейські Павлограда затримали підозрюваного;

У Кам`янському затримали серійного крадія мобільних телефонів.

2024-02-01 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин