Події
Життя
Парки Дніпра продовжують озеленення в рамках загальноміської акції #Дніпро_квітучий

Парки Дніпра продовжують озеленення в рамках загальноміської акції #Дніпро_квітучий

19 квітня пів тисячі кущів різних рослин висадили у парку культури та відпочинку Придніпровський та у парку Сагайдак. Лаванда, барбарис, а також блакитні ялинки тішитимуть містн своєю красою. 

У такий спосіб працівники парків продовжують підтримувати загальноміську акцію #Дніпро_квітучий. На двох локаціях облаштували модульні клумби, які через три роки стануть окрасою цих місць. 

«Окрім наших щоденних робіт, а саме прибирання та догляд за парком, ми продовжуємо й озеленювати. При цьому намагаємось робити це оригінально, створюючи різні незвичні клумби. Сьогодні висадили модульну клумбу з барбарису та блакитної ялинки. А на центральній алеї парку Придніпровський з'явились саджанці лаванди. Аналогічні роботи одночасно провели і в парку Сагайдак. Але там ми ще плануємо облаштувати поруч з клумбами фотозону. Реквізитом стануть декоративні велосипеди з корзинками та квітами в провансальському стилі», – зазначив начальник відділу утримання КП «Парк культури та відпочинку Придніпровський» Роман Міроненко.

Читайте також: 

У Підгорному Дніпровського району пожежники ліквідували займання нежитлового будинку;

Росіяни атакували Дніпропетровщину іранськими дронами-камікадзе;

Які кладовища Криворіжжя краще не відвідувати через війну.

2023-04-20 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин