Кримінал
Події
Патрульні Дніпра виявили двох осіб, що перебувають у розшуку за збут наркотичних речовин

Патрульні Дніпра виявили двох осіб, що перебувають у розшуку за збут наркотичних речовин

У вівторок, 23 січня, відпрацьовуючи різні виклики, патрульні Дніпра виявили двох осіб, що перебувають у розшуку за незаконне виробництво, зберігання та збут наркотичних речовин.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Так, у Новокодацькому районі Дніпра ,відпрацьовуючи виклик про розбійний напад, патрульні помітили громадянина, схожого за прикметами на ймовірного зловмисника. Чоловіка зупинили для перевірки. Як виявилося, вказаний громадянин перебуває у розшуку, як засуджений за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) ККУ до покарання у вигляді позбавлення волі і ухиляється від виконання вироку суду. 

Пізніше, відпрацьовуючи виклик у Шевченківському районі патрульні перевірили громадянина, якого затримала охорона супермаркету за крадіжку продуктів. Як виявилося, він перебуває у розшуку як засуджений за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) ККУ і також ухиляється від покарання. На громадянина також склали протокол за ст.51(Дрібне викрадення майна) КУпАП.

Обох осіб доставили до відділків поліції.

Читайте також:

На Дніпропетровщині «швидка» зіткнулась з вантажівкою: подробиці смертельної ДТП;

Погрожував підірвати адмінбудівлю: запорізькі поліцейські викрили пʼяного псевдомінера;

Побігла на червоний: у Дніпрі водій Lexus збив дівчину на пішохідному переході

2024-01-25 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин