Події
Патрульні Дніпра виявили маленьких мандрівників, що гуляли без нагляду дорослих

Патрульні Дніпра виявили маленьких мандрівників, що гуляли без нагляду дорослих

5 жовтня на вулиці Сонячна набережна, біля берега річки Дніпро, небайдужа мешканка помітила хлопчика без нагляду дорослих. Жінка зателефонувала 102. На виклик прибули патрульні. Вони поспілкувалися з дитиною.

Хлопчик повідомив як його звуть, скільки йому років і те, що пішов з дому, бо захотів погуляти. Патрульні з'ясували де мешкає 5-річний мандрівник, але вдома нікого з дорослих не було. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та повідомили матір дитини про місцеперебування її сина. З жінкою працюватиме ювенальна превенція.

Також вчора у Шевченківському районі шкільна офіцерка виявила хлопчика, який катався на самокаті один без супроводу батьків. Малий не зміг повідомити, де він проживає та де його батьки. Тож патрульна викликала колег на допомогу та представників ювенальної превенції.

Згодом, до поліцейських підбігла жінка, що назвалася матір'ю дитини і надала відповідні документи. Громадянка пояснила, що взяла 5-річного сина з собою на роботу. Відволікшись, вона не помітила, як він зник. З жінкою також працюватиме ювенальна превенція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Патрульні Дніпра виявили чергового розповсюджувача наркотичних речовин;

Заповнений на 90%: єдиний електронний реєстр військовозобов'язаних вже працює;

Два тижні не виходить на звʼязок: по дорозі до Дніпра зник 26-річний чоловік.

2023-10-05 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин