Події
Патрульні Дніпра затримали нетверезого водія, який мав при собі наркотики

Патрульні Дніпра затримали нетверезого водія, який мав при собі наркотики

2 листопада пізно ввечері патрульним надійшла інформація від небайдужих громадян, що в Амур-Нижньодніпровському районі чоловік на автомобілі ЗАЗ їздить у стані сп’яніння. Екіпажі стали на пошуки, та незабаром вказаний транспортний засіб побачили на Полтавському шосе. Водію наказали через гучномовець зупинитись, але той проігнорував вимогу та, навпаки, пришвидшився. Згодом транспортний засіб зупинився, з нього вибіг чоловік та став тікати. Охоронці порядку його наздогнали та затримали.

Кермувальник пояснив, що не хотів зупинятись, бо раніше вже був позбавлений права керування й намагався уникнути відповідальності. Громадянину запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Той відмовився. Також особі провели поверхневу перевірку та виявили сліп-пакети з речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну.

На громадянина патрульні склали матеріали за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування), ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння). 

Також на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Водія відсторонили від керування, автомобіль евакуювали на штраф майданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надзвичайники Нікополя деблокували собаку з залізного паркану;

Електронна черга на ВЛК запрацювала для всіх військовослужбовців у військових поліклініках, — Міноборони;

На Донецькому шосе у Дніпрі зіштовхнулись Opel та Hyundai: деталі.

2023-11-03 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин