Події
Перебував у стані наркотичного сп’яніння: у Дніпрі патрульні виявили ймовірного крадія авто

Перебував у стані наркотичного сп’яніння: у Дніпрі патрульні виявили ймовірного крадія авто

15 червня  на спецлінію 102 надійшло повідомлення про викрадення автомобіля в Індустріальному районі міста. Заявник розповів, що вчора залишив своє авто ВАЗ біля під'їзду будинку, а сьогодні вранці не знайшов його на місці. Патрульні отримали орієнтування на вказаний транспортний засіб.

Під час патрулювання на Набережній Заводській один із екіпажів помітив вказаний автомобіль на АЗС. За кермом перебував 20-річний чоловік, а в салоні двоє дівчат 16 та 20 років. 

Під час перевірки та спілкування з громадянами виявилося, що близько 3-ї години ночі, чоловік помітив вказане авто в Індустріальному районі, відчинив його, з'єднав дроти запалювання та, за його словами, поїхав гуляти містом разом зі своїми товаришками. 

Поліцейські помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння та запропонували йому пройти медогляд у встановленому законом порядку. Втім, він відмовився. 

Патрульні склали протокол на громадянина за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп'яніння) та постанову за ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право) КУпАП.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вийшла з дому та заблукала: патрульні Дніпра допомогли бабусі, яка загубилась;

Голова МАГАТЕ відклав поїздку на Запорізьку АЕС з міркувань безпеки;

Прокуратура через суд вимагає від недобросовісного товариства повернути землі вартістю 280 млн грн на березі річки Дніпро.

2023-06-15 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин