Кримінал
Перегони з поліцейським на даху автівки: В Дніпрі 3 екіпажі патрульних затримували п’яного водія ВАЗ-2102

Перегони з поліцейським на даху автівки: В Дніпрі 3 екіпажі патрульних затримували п’яного водія ВАЗ-2102

Сьогодні, 17 січня, близько 11:20 поліцейським повідомили, що на вул. Орловська в Дніпрі водій ВАЗ-2102 перебуває в стані алкогольного сп'яніння та збирається кудись їхати. Горе-водій вирішив тікати від трьох поліцейських екіпажів, які переслідували його. Частину погоні він їхав з поліцейським на даху автівки.

Про це повідомило інформоване джерело.

Під час спільного відпрацювання виклику двома екіпажами поліцейські помітили авто ВАЗ-2102 на вул. Новоорловська. Спецсигналами правоохоронці вимагали від водія зупинитись, проте правопорушник змінив напрямок руху, почав прискорюватись та намагався зникнути з поля зору.

На вул. Орловській до переслідування приєднався ще екіпаж Державної служби охорони (ДСО).

На перехресті вул.Челябінська та вул.Щепкіна авто ВАЗ-2102 заїхало на горку та призупинилось. Поліцейські з одного з екіпажів вибігли до авто, щоб затримати водія, але в цей час той знов почав їхати, і один з правоохоронців (співробітник ДСО) опинився на даху автівки. Незважаючи на це, водій продовжував рух та прискорювався, намагаючись скинути поліцейського з авто.

На перехресті вул.Чечелівська та вул.Орловська водій здійснив різкий поворот праворуч, внаслідок чого працівник ДСО не втримався та злетів на дорогу. Водій продовжив рух, біля одного з будинків по вул. Орловській зіткнувся з «Volkswagen Transporter» та, продовживши неконтрольований рух, врізався в дерево.

Два екіпажі швидких госпіталізували потерпілих: старший сержант ДСО попередньо отримав різану рану руки, забій ноги та забій грудної клітини, а 51-річний водій - рвану рану губи та забій обох ніг.

На місце викликали слідчого по ДТП.

Читайте також: Пошук на місцевості: В Кам’янському волонтери шукають 20-річного Микиту Долженкова;

2023-01-17 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин