Кримінал
Перевдягнувся в кур’єра «Glovo»: В Дніпрі поліція розшукує чоловіка, який вкрав 350 тис. доларів

Перевдягнувся в кур’єра «Glovo»: В Дніпрі поліція розшукує чоловіка, який вкрав 350 тис. доларів

Сьогодні, 20 віересня, близько 12.30 на вул. Героїв Крут у Соборному районі Дніпра мешканці чули кілька пострілів, а потім побачили невідомого в чорному мотошоломі та з рюкзаком кур‘єрської служби «Glovo», який біжав. За кілька секунд свідки побачили мопед, яким керувала особа, схожа на нападника, в такому ж мотошоломі та з жовтим рюкзаком. Виявилося, что невідомий пограбував чоловіка на чималеньку суму – 350 тис. доларів.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

Потерпілий, якого в момент нападу невідомий повалив на землю та зробив у нього кілька пострілів, самостійно прийшову лікарню ім. Мечнікова. На місці події 50-річний чоловік був зі своєю дружиною. В нього виявились лише вогнепальні рани кінцівок пальців.

В пошуковій операції поліція задіяла всі вільні екіпажі патрульних. Спочатку патрульні «відпрацьовували» сама кур’єрів цієї службі доставки. Після огородження місця події та відпрацювання міста патрульні зупинили кур‘єра, на якого вказували свідки, який проїзжав по вул. Героїв Крут. Але він виявився звичайним доставщиком, не заперечував, що дійсно проїзжав повз приблизно в час, коли стався напад, але нічого не чув та не бачив.

Пзніше патрульні знайшли іншого свідка, який розповів, що нападник дійсно біг у чорному мотошоломі, але сів за кермо сріблястого авто на іноземній реєстрації, перед цим знявши шолом та поклавши його у автівку. Куди поїхав, свідок вже не бачив.

Так «відпрацювання» набрало нових обертів у пошуку саме автівки. Було зрозуміло, що рюкзак Глово та мотошолом були лише прикриттям, щоб сбити зі сліду.

«Виявлено покинуту автівку та речі нападника завдяки феноменальній пильності патрульних одного з екіпажей! Вони змогли встановити можливий шлях автомобіля від початку до кінця з дуже поганого для обзору ракурсу: на одній із камер патрульні помітили схожий автомобіль, що рухався по вул. Коротка на Індустріальному районі.

Після цього авто припаркувалось перед кущами за одним із приватних будинків. Чоловік вийшов з авто, почав переодягатися та викинув щось у кущі і потім рушим вниз по стежці», - розповіло джерело у правоохоронних органах.

У салоні знайденого авто патрулдьні знайшли чорний мотошолом та викинуту балаклаву, а також чорний рюкзак з речами у кущах біля авто. Поряд нікого не було.

На місце викликали кінологічну службу та всі можливі інстанції для пошуку злочинця.

Пошук злочинця, який вже переодягнувся в інший одяг, триває.

Читайте також: Екологи вимагають з «Павлоградвугілля» 1,64 млн. грн. за скид забруднених шахтних вод;

2022-09-20 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин