Кримінал
Події
Перевозили наркотики на 2 мільйона гривень: поліція Вінниччини припинила діяльність міжрегіонального наркоугруповання з Дніпропетровщини

Перевозили наркотики на 2 мільйона гривень: поліція Вінниччини припинила діяльність міжрегіонального наркоугруповання з Дніпропетровщини

Фігуранти партіями постачали наркотики та психотропи у різні області України через так звані «закладки», закопуючи товар для клієнтів у лісових масивах. Потім фотографували схованки та надсилали координати замовникам. Під час однієї із таких реалізацій ділків затримали.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Вінницькій області.

За інформацією слідства, двоє жителів Дніпропетровщини віком 34 та 36 років отримували товар від спільників, везли його у Вінницю, Хмельницький та Житомир, де мали залишити «замовлення» у лісосмугах. 

Автомобіль Skoda, яким рухались правопорушники, зупинили неподалік м. Вінниця після того, як вони залишили 1,5-кілограмовий пакунок з наркотиками у хащах.

У ході обшуку авто поліцейські вилучили пакунки з 2 кг канабісу, «PVP-солі» вагою 880 г та 100 г метамфетаміну, записи, гроші, мобільні телефони та сім-картки. За попередніми підрахунками вартість заборонених речовин на «чорному ринку» становить близько 2 000 000 гривень.

36-річний водій затриманий в порядку ст. 208 КПК України та був поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Правова кваліфікація діям 34-річного чоловіка та інших фігурантів буде надана під час досудового розслідування.

Читайте також:

У Дніпрі чоловік декілька разів вдарив дружину ножем у живіт та груди та пішов спати: подробиці смертельної сварки;

В Україні відключатимуть світло боржникам: деталі;

У Кривому Розі співробітники ДСНС надали допомогу медичним працівникам

2024-01-09 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин