Кримінал
Підроблені довідки військово-лікарської комісії: На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали ухилянтів з Дніпра та Запоріжжя

Підроблені довідки військово-лікарської комісії: На кордоні з Угорщиною прикордонники затримали ухилянтів з Дніпра та Запоріжжя

Чотирьох чоловіків призовного віку, які мали намір незаконно перетнути українсько-угорський кордон за підробленими документами, виявили прикордонники Мукачівського загону.

Про це повідомляє ДПСУ.

Двоє спритників «перевіряли пильність» інспекторів прикордонного контролю в пункті пропуску «Вилок». Один із зловмисників є 49-річним мешканцем Дніпра, інший – 42-річний харків’янин.

Ще двох спритників із Запоріжжя та Донецька виявили в пунктах пропуску «Лужанка» та «Косино».

Усі правопорушники надавали для перевірки документів тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідки про проходження військово-лікарської комісії з ознаками підробки.

Про наявність у діях українців ознак злочинів, передбачених ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією» прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції.

Читайте також: Вісім обстрілів за ніч: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 1 грудня;

2022-12-01 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин