Події
Погоня через усе місто, дрифт та стрілянина на території храму: усі подробиці про затримання водійки у Дніпрі

Погоня через усе місто, дрифт та стрілянина на території храму: усі подробиці про затримання водійки у Дніпрі

У Дніпрі затримали водійку «Сітроен», яка, імовірно, була в нетверезому стані, неадекватно поводиться за кермом. Автівка кружляла містом з порушенням ПДР та створювала аварійні ситуації. Деталі розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Машину встановили за лічені хвилини. За допомогою спец сигналів жінці наказали зупинитися. Але вона вимогу проігнорувала та на великій швидкості поїхала вперед.

Авто вдалося заблокувати неподалік церкви на житловому масиві «Червоний камінь». Але водійка знову проігнорувала вимоги правоохоронців, пошкодила дві патрульні машини і заїхала на території церкви. Далі не зупинялась. Почала на великий швидкості кружляти навкруги храму, навіть не боячися великої кількості людей на території.

Оскільки дії загрожували життю людей навкруги та поліцейських, була застосована вогнепальна зброя для зупинки авто. Жінка перебувала у неадекватному стані, з ознаками сп’яніння, з нею була налякана дитина.

Поліціянти опікувалися малечею та передали хлопчика батьку, який приїхав на місце. З ним все добре.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Першочергові слідчі дії продовжуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Новомосковську дідусь збив жінку на пішохідному переході;

Під Верхньодніпровськом на узбіччі згорів автомобіль;

В Україні з обігу виведуть 5, 10, 20 та 100 гривень: деталі;

2023-01-03 08:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин