Події
Кримінал
Погрожував ножем, а потім вкрав гроші та зварювальний апарат: у Дніпрі затримано зловмисника

Погрожував ножем, а потім вкрав гроші та зварювальний апарат: у Дніпрі затримано зловмисника

26 жовтня до поліцейських звернувся 66-річний чоловік та повідомив про злочин, який стався на території його помешкання в Амур-Нижньодніпровському районі міста. Перебуваючи вдома у потерпілого, злочинець наказав чоловіку віддати свої заощадження, а отримавши відмову, нападник став погрожувати ножем. Зловмисник заволодів грошима та зварювальним апаратом потерпілого, погрузив викрадене до автівки і втік.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського РУП.

Працівники відділення поліції № 1 Дніпровського районного управління поліції спільно з працівниками кримінального аналізу провели обстеження місця злочину та почали пошуки зловмисника. Правоохоронці з'ясували, що до злочину причетний 34-річний місцевий житель.

10 листопада оперативники затримали причетного до злочину чоловіка. Щоб підзаробити, підозрюваний здав зварювальний інвертор до ломбарду в день скоєння злочину - правоохоронці вилучили речовий доказ.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Неможливо навіть приготувати їжу та викупати дитину: у Кривому Розі 1,5-річну дитину забрали від батьків;

В Україні хочуть штрафувати за «скручування» пробігу авто: подробиці;

Побив жінку до смерті: у Криворізькому районі затримали нападника.

2023-11-11 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин