Події
Кримінал
Поліцейські Дніпра вилучили у двох містян наркотики на суму понад 1 млн гривень

Поліцейські Дніпра вилучили у двох містян наркотики на суму понад 1 млн гривень

Правоохоронці вилучили майже 2 кг метамфетаміну у 27-річного чоловіка. Ще понад 100 г наркотичних речовин зберігала при собі 24-річна містянка. 

Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Оперативники викрили 27-річного чоловіка, підозрюваного у збуті наркотиків на території міста. «Товар» наркозбувач розповсюджував через телеграм-канали. Під час обшуку за місцем його мешкання поліцейські вилучили пакунок з «метамфетаміном» вагою майже 2 кг, 27 розфасованих «закладок» та ряд інших речових доказів. 

Також правоохоронці задокументували факт зберігання наркотичних речовин в особливо великих розмірах у Новокодацькому районі. 24-річну дівчину затримали на вулиці міста з пакунком  метамфетаміну вагою понад 100 г.  

Ділків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

24 червня слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України,  чоловіку - за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Читайте також:

У Дніпрі затримали «праву руку» російського олігарха, який керував вивезенням з України титану для виробництва «Калібрів»;

Укрпошта» випустить нову марку до річниці звільнення острова Зміїний;

Кіберполіція припинила діяльність 9 шахрайських call-центрів у Києві та Дніпрі

2023-06-25 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин