Війна в Україні
Події
Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка маму з двома дітками

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка маму з двома дітками

4 листопада поліцейські офіцери громади Новомосковського районного відділу поліції  Володимир Гужва та  Ігор Волобуєв повернулися  із чергового  рейсу з Донеччини. Із собою у безпечне місце вони забрали маму з двома хлопцями, меншому з яких - Тимурчику, два рочки.

Попередня успішна  евакуація жителів сусіднього села - бабусі з двома  онуками та їхньою  вагітною мамою, яких вивезли у липні   цього року, дала родині сили прийняти важке рішення - покинути рідний дім.  Вони   дізналися  про  гуманітарні рейси, які здійснюють поліцейські Дніпропетровщини.  Аби діти більше не жили у постійному страху та не страждали від атак окупантів,  матір хлопчиків звернулася  до правоохоронців по допомогу. Поліцейські обговорили деталі виїзду та забрали родину  із зони обстрілів до безпечного місця - мама вирішила залишитися та влаштувати своє життя на території Дніпропетровської області. 

Поліція і надалі надаватиме допомогу з евакуацією людей із прифронтових зон. Особливо важливо зараз - убезпечити дітей та людей поважного віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Запорізькі поліцейські викрили браконьєра, який завдав збитків державі більше ніж на 140 тисяч гривень;

Троє громадян загинуло, один травмований: подробиці смертельного ДТП на Запоріжжі;

Підрізав та викрав телефон: запорізькі оперативники розкрили розбійний напад.

2023-11-06 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин