Війна в Україні
Події
Життя
Поліцейський волонтерський рух: представники ДДУВС долучились до заходу з нагоди старту ініціативи

Поліцейський волонтерський рух: представники ДДУВС долучились до заходу з нагоди старту ініціативи

Ініціаторами заснування руху виступили ректор ДДУВС полковник поліції Олександр Моргунов та керівниця ГО «Дніпровський Медичний Кластер» Анна Кириченко.

Учасники заходу з нагоди старту ініціативи Поліцейський волонтерський рух зазначили, що напрямки роботи руху – це, насамперед:

  • допомога військовим(маскувальні сітки, окопні свічки, генератори, засоби першої необхідності, продукти харчування, медикаменти, засоби медичного призначення);
  • допомога медичним закладам та дитячим будинкам (медикаменти, засоби медичного призначення, іграшки, одяг, продукти харчування, засоби гігієни тощо);
  • допомога внутрішньо переміщеним особам та громадянам, що постраждали від війни (медикаменти, засоби медичного призначення, одяг, продукти харчування, засоби гігієни тощо).

За кожним напрямком роботи закріплені певні здобувачі з числа курсантів.

Усі заходи у межах руху проводяться з метою національно-патріотичного виховання (лекція для курсантів, екскурсія, бесіда тощо).

Так, відповідно до концепції руху, відбувся перший візит до закладу «Дніпровський обласний клінічний онкологічний диспансер» ДОР». До закладу завітали у тому числі 5 курсанток ДДУВС, які привезли гуманітарну допомогу (вітаміни, фрукти). Під час візиту здобувачі мали нагоду відвідати Музей історії онкологічного диспансеру та бути присутніми на мотиваційній профілактичній бесіді про жіноче здоровʼя від генеральної директорки Юлії Заворотньої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2024-03-12 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин