Події
Поліція Дніпра продовжує протидіяти незаконному обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Поліція Дніпра продовжує протидіяти незаконному обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів

Із незаконного обігу співробітники поліції відділення поліції № 3 Дніпровського районного управління поліції за співпраці з управлінням кримінального аналізу вилучили товарів на суму більш ніж 250 тисяч гривень.

За фактом правопорушень складені адміністративні протоколи за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) та ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадуємо! Продаж підакцизних товарів може здійснюватися виключно при наявності відповідної ліцензії.

Прохання до громадян, якщо ви маєте інформацію про продаж алкогольної та тютюнової продукції без марок акцизного збору, повідомляйте про такі факти у поліцію. Про місця розташування незаконних пунктів з продажу безакцизної продукції можна повідомити особисто, чи телефоном або відправляйте інформацію за посиланням в мережі Телеграм https://t.me/ExciseDPbot.

До посилання у чат-бот Телеграму також можна додатково завантажити фото та додати геолокацію місця розташування незаконного торговельного закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Мера тимчасово окупованого Мелітополя Івана Федорова затвердили на посаду голови Запорізької ОВА;

Правоохоронці Нікопольщини затримали 42-річного мешканця Покрова за розбійний напад;

На проспекті Богдана Хмельницького у Дніпрі зіткнулись ВАЗ та Volkswagen: деталі.

2024-01-24 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин