Кримінал
Поліція затримала 6 мешканців Дніпра, які виготовляли алкоголь та продавали контрафактні цигарки та горілку

Поліція затримала 6 мешканців Дніпра, які виготовляли алкоголь та продавали контрафактні цигарки та горілку

Організував схему нелегального виготовлення, збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів мешканець Дніпра. До «бізнесу» він залучив дружину та чотирьох знайомих, кожен з них виконував функції за заздалегідь узгодженим планом. Виготовляли алкоголь у підпільному цеху за місцем мешкання організатора. Тютюнові вироби без марок акцизного податку закуповували оптовими партіями в Інтернеті. Потім весь товар продавали у місті через мережу роздрібної торгівлі.

Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Під час проведення обшуків за місцем здійснення незаконної діяльності та проживання підозрюваних вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, пакувальні матеріали, 2500 л готової продукції, сировину – спирт 1400 л, тютюнові вироби, гроші, мобільні телефони та чорнові записи.

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить майже 1 млн. грн.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру шістьом учасникам організованої групи за фактом незаконного придбання, виготовлення, зберігання, транспортування та збуту підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28, ч.ч. 1, 2 ст. 204 КК України).

Викриття злочинної діяльності проводилося слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області за оперативного супроводу УСР в області ДСР Нацполіції України.

Читайте також: У Запоріжжі двоє чоловіків вкрали човен і несли його містом; 

У голову та живіт: у Кривому Розі чоловік пошматував іншого шилом;

Під час гри несподівано впав: у університеті Альфреда Нобеля зупинилос серце 26-річного хлопця;

На Дніпропетровщині через електропічку ледь не загинула жінка.

2023-02-28 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин