Події
Понад 20 тисяч сімей отримали допомогу у Штабі Загіда Краснова: подробиці

Понад 20 тисяч сімей отримали допомогу у Штабі Загіда Краснова: подробиці

З початку повномасштабного вторгнення Фонд Загіда Краснова закуповує обладнання для фронту, дефіцитні препарати, матеріали для лікарень та продукти для містян і переселенців. Станом на грудень 2022 року понад 20 тисяч сімей отримали допомогу.

Про це дніпровський бізнесмен, політик та меценат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Краснов зазначає, що у кожного, хто звертався до Фонду - своя історія, свої обставини. Багатьох війна поставила на межу виживання, позбавила роботи, коштів на існування, розділила сім'ї.

«Коли ми першого дня війни організували Штаб допомоги, ми не знали масштабів, оскільки війна непередбачувана. Але ми точно знали, що місто та його мешканці не повинні нічого потребувати. Тому що країна – це, насамперед, люди», – пише меценат. 

За гроші з Фонду Краснова закуповували все необхідне – джипи та обладнання для фронту, дефіцитні препарати та матеріали для лікарень, продукти та все необхідне для містян і переселенців. Лише продуктів було завезено 350 тонн.

«Ми не озираємось назад, ми дивимося вперед. Навіть якщо без води, тепла та світла. Ми працюємо щодня, бо наша мета залишилася незмінною – вистояти та перемогти», – повідомив Загід Краснов на своїй сторінці.

Читайте також:

У Кривому Розі збили пішохода: у чоловіка важкі травми;

У Запоріжжі сталася пожежа через генератор;

Атака на область дронами-камікадзе та важкою артилерією: ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок 19 грудня

2022-12-19 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин