Війна в Україні
Життя
Понад 600 бронежилетів отримали медики обласної «екстренки»

Понад 600 бронежилетів отримали медики обласної «екстренки»

Медики обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф «Дніпропетровської обласної ради» отримали понад 600 бронежилетів. Цінний подарунок зробили волонтери з громадської організації «Львівський оборонний кластер» за сприяння очільника обласної ради. 

За словами співзасновника  ГО «Львівський оборонний кластер» Богдана Яринка, всі жилети сертифіковані, мають зручні кишені для зберігання необхідних речей. Також є кріплення для турнікету. І що дуже важливо - бронежилети мають велику площу захисту, легкі та зручні. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що волонтери з «Львівського оборонного кластеру» не вперше допомагають області. Так, наприклад, у минулому році вони передали 150 засобів індивідуального захисту для рятувальників Дніпропетровщини, а також десятки тисяч військових бронежилетів до різних регіонів України. 

«Така підтримка – дуже цінна для нас. Наші медики – теж на фронті, тож і захист в них має бути надійний. Вдячний волонтерам та всім, хто допомагає благодійникам із виготовленням бронежилетів», – підсумував очільник обласної ради.

Читайте також:

У Дніпрі пʼяний військовий не впорався з керуванням та влетів у чужий гараж;

Вʼїхав у блокпост: смертельна ДТП у Криворізькому районі;

Напились та побились: у Дніпрі чоловік мало не вбив власного брата.

2023-03-17 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин