Події
Життя
Повалені дерева, пошкоджені автівки: на Дніпропетровщині надзвичайники ліквідовують наслідки негоди

Повалені дерева, пошкоджені автівки: на Дніпропетровщині надзвичайники ліквідовують наслідки негоди

Дощ, гроза та сильний вітер, що спостерігалися у багатьох регіонах області 27 липня, лишили після себе багато повалених дерев та додали роботи рятувальникам. 

О 21:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Академіка Янгеля Чечелівського району міста Дніпро, дерево впало на автомобіль «Volkswagen Passat B5». 

О 21:41 співробітники ДСНС здійснили виїзд на вулицю Софії Ковалевської Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро, де дерево впало на легковий автомобіль «Renault Kangoo» та електродроти.

У Центральному районі міста на вулиці Степана Бендери, дерево впало на проїжджу частину дороги. 

У Дніпровському районі між селами Святовасилівка та Березнуватівка працівники місцевої пожежної команди залучалися до розпилу дерева, що впало на дорогу.

У Дніпрі на вулиці Лірницькій Новокодацького району, дерево впало на газову трубу. 

У селищі Слобожанському Дніпровського району, дерево впало та перегородило проїжджу частину Слобожанського проспекту. Співробітники ДСНС розпили та прибрали дерево.

Ще дві автівки повалені дерева пошкодили у  в Шевченківському та Індустріальному районах, та дві у Новомоскоському районі.

На вулиці Макарова Чечелівського району міста Дніпро, дерево впало на трамвайні колії та перекрило рух. Надзвичайники здійснили розпил дерева та прибрали з колій, рух відновлено. 

На вулиці Вадима Пузирьова Південного району міста Кам’янське, дерево впало та перегородило виїзд станції швидкої медичної допомоги. За допомогою бензопили дерево розпилено та прибрано.

На вулиці Калиновій Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро, дерево впало на легкові автомобілі. По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС розпили та прибрали дерево, що пошкодило три транспортні засоби. 

Станом на 06:00 28 липня всього залучено для ліквідації наслідків негоди 64 чоловіка особового складу та 14 одиниць техніки.

Рятувальниками здійснено 35 виїздів, розпиляно та прибрано 67 дерев, з них 11 дерев з автомобілів.

Роботи з ліквідації наслідків негоди тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Викрав з кав'ярні 4 тисячі гривень: у Запоріжжі затримали раніше судимого крадія;

Бив сокирою по голові: у Криворізькому районі затримали чоловіка, причетного до вбивства знайомого;

У Запорізькій області на воді загинула 11-річна дівчинка.

2023-07-28 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин