Події
Повалені дерева, заблоковані дороги: на Дніпропетровщині надзвичайники ліквідовують наслідки негоди

Повалені дерева, заблоковані дороги: на Дніпропетровщині надзвичайники ліквідовують наслідки негоди

21 квітня через пориви вітру на Дніпропетровщині фіксуються численні випадки падіння дерев.

Із другої половини дня підрозділи ДСНС здійснили вже понад 10 виїздів для надання допомоги населенню та комунальним службам.

Розчищали автошляхи, прибирали дерева з автомобілів, звільняли пішохідні зони, розблоковували входи до під’їздів багатоповерхівок.

До робіт залучено понад 50 рятувальників та 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Так, у Дніпрі, на вулиці Холодильній Індустріального району, рятувальники прибрали повалене дерево з двох легкових автомобілів. Також, розпилили та прибрали дерева, які впали на автошляхи: на вулиці Кіровоградській Амур-Нижньодніпровського району, на перехресті проспекту Дмитра Яворницького та вулиці Столярова Центрального району, а  також на вулиці Космодромній Соборного району міста.

У Павлограді фахівці ДСНС прибрали повалене дерево, яке заблокувало проїжджу частину у дворі багатоповерхівки, а також перегородило вхід до одного з під’їздів будинку, розташованого на вулиці Шевченка. Також, надзвичайники забезпечили вільний рух транспорту автошляхом, звільнивши від поваленого дерева перехрестя вулиць Дніпровської та Водопровідної.

У Новомосковському районі, поблизу села Очеретувате Магдалинівської селищної територіальної громади, співробітники Служби порятунку «101» прибрали гілку дерева з проїжджої частини. Також, розпилили та прибрали дерево, яке впало на автошлях на вулиці Північній міста Новомосковськ.

У Кам’янському районі, неподалік села Аули Криничанської селищної територіальної громади, фахівці ДСНС надали допомогу населенню, звільнивши від поваленого дерева автошлях Н-08. Також, розпилили та прибрали з проїжджої частини дерево у місті Жовті Води, на вулиці Авангардній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надзвичайники Дніпра деблокували трьох людей з пошкодженого автомобіля: подробиці;

Запорізькі поліцейські вилучили у місцевого жителя майже 1,2 кілограма канабісу;

Вогнеборці Павлограда ліквідували займання гаража на території приватного домоволодіння.

2024-04-22 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин