Події
Життя
Поїзд, який зʼєднав Донецьку область і Дніпропетровщину, відправився сьогодні в перший рейс

Поїзд, який зʼєднав Донецьку область і Дніпропетровщину, відправився сьогодні в перший рейс

Сьогодні, 2 вересня, з Краматорська о 12:50 вирушив у свій перший рейс електропоїзд, який з’єднає Донецьку область з Дніпропетровщиною.

Про це повідомляє пресслужба Донецької залізниці.

«Попри складнощі, спричинені вторгненням ворога на територію нашої держави, потяги продовжують курсувати країною. Залізниця працює.

Тож сьогодні у перший рейс вирушив електропоїзд за маршрутом Краматорськ - Дніпро - Верхівцеве - Дніпро - Краматорськ.

Потяг прямуватиме через станції Лозова, Павлоград-1, Новомосковськ-Дніпровський, Дніпро-Головний, Кам’янське-Пасажирський та, згідно графіку, в заворотному напрямку.

Для зручності пасажирів заздалегідь передбачено можливість пересадок на напрями: Ковель, Ужгород, Львів, Запоріжжя та Харків.

Час очікування будь-якого з цих рейсів – менше години.

Рухомий склад із 6 вагонів до першої поїздки підготували фахівці «Лиманського моторвагонного депо» регіональної філії «Донецька залізниця». Керують електропоїздом машиніст другого класу Дмитро Ковальов та машиніст третього класу Тарас Желновач. Упродовж березня та квітня 2022 року вони здійснювали евакуаційні рейси та вивозили приміськими поїздами пасажирів з Луганської області. Коли в Донецькій області тимчасово було припинено рух залізничного транспорту, залишились відновлювати залізничну інфраструктуру в Слов’янську», - йдеться в повідомленні.

Здійснити довгоочікувану поїздку з Донеччини до Дніпропетровщини було їх спільною мрією: «Після того, як жителі нашої області отримали змогу дістатися до Харкова, ми не втрачали надію, що наступною зупинкою буде місто Дніпро», - прокоментували у Донецькій залізниці.

2023-09-02 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин