Війна в Україні
Події
Життя
«Прийняли закон-пустушку, щоб попіаритися»: Загід Краснов жорстко відреагував на лист Мінооборони щодо повернення виплат військовим

«Прийняли закон-пустушку, щоб попіаритися»: Загід Краснов жорстко відреагував на лист Мінооборони щодо повернення виплат військовим

Політик, меценат, бізнесмен Загід Краснов прокоментував лист Міноборони щодо повернення виплат військовим на своїй сторінці у Facebook:


«Мене обурює, коли у країні, що воює, військові змушені відволікатися від фронту, щоб закликати нардепів приймати нормальні закони.
Йдеться про лист міністра оборони та головнокомандувача ЗСУ до Верховної Ради з приводу прийнятого раніше закону, який нібито повертає доплати військовим. «Начебто» тому, що рішення ухвалили, а звідки брати гроші не знайшли. Прийняли закон-пустушку, щоб попіариться.
Що це взагалі за скотство, коли на ЗСУ нардепи грошей знайти не можуть, а директор "Укрнафти" отримує понад 3 млн грн на місяць. Як і багато інших керівників держпідприємств. Сидячи в теплому кабінеті, тоді як наші воїни щодня ризикують життям.
Де тут справедливість?
ЗСУ якісно роблять свою роботу – виконують завдання Президента та командування. А нардепи мають робити свою – забезпечити ЗСУ всім необхідним. Знайти гроші з економічним блоком Кабміну та ухвалити нормальний закон.
ЗСУ сьогодні мають бути у пріоритеті для влади. Так само, як вони у пріоритеті для всіх українців. Ми переможемо!», – написав Краснов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Запорізькій області піротехніки знищили авіабомбу;

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 4 травня;

У Кривому Розі на пожежі постраждали діти, які ловили рибу.

2023-05-04 13:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин