Війна в Україні
Життя
Політика
«Пріоритетним завданням для українських бізнесменів має бути забезпечення фронту, адже Перемога – одна для всіх»: Загід Краснов

«Пріоритетним завданням для українських бізнесменів має бути забезпечення фронту, адже Перемога – одна для всіх»: Загід Краснов

«Штаб допомоги» Загіда Краснова передав українським військовим чергову партію вантажу, необхідного для виконання бойових завдань. Серед необхідного – коптери, мікроавтобус, обмундировання.

Про це розповів відомий дніпровський політик, лідер партії «Громадська сила» Загід Краснов.

«Передали нашим військовим чергову партію вантажу, необхідного на фронті для ефективного виконання бойових завдань – у тому числі мікроавтобус, обмундирування, а також прилади нічного бачення та сучасні багатофункціональні квадрокоптери, які є незамінними в бойових умовах.

Зокрема, це коптери, оснащені передовою оптичною технологією Hasselblad, що дозволяє отримувати зображення професійної якості з максимально високим діапазоном зйомки та фіксацією найдрібніших деталей під час зйомки з великої висоти», - написав політик.

При зборі допомоги, перш за все, волонтери орієнтуються на потреби військових – адже важливо задовільнити першочергові потреби. Крім того, допомагають військовим виключно за власний кошт.

«Орієнтуємося, насамперед, на запити самих військових. Наприклад, хотіли подарувати джип, але військові замовили саме мультивен. Після особистого спілкування чітко розуміємо, який вантаж потрібен їм наступного разу. Вже працюємо над тим, щоб закупити та доставити все необхідне. Оскільки всі потреби нашого Штабу допомоги ми закриваємо за рахунок власних коштів, вантажі для фронту фінансую насамперед».

Краснов вкотре закликає бізнесменів підтримувати ВСУ, адже це – пріоритетне завдання для кожного українця.

«Наші захисники надійно тримають позиції, а наш фронт – забезпечити їх усім необхідним. Тому закликаю всіх бізнесменів допомогти ВСУ своїм пріоритетом.

Перемога одна на всіх, отже, і діяти ми повинні як єдине ціле», - впевнений Краснов.

Читайте також: Російські війська вдарили трьома ракетами С300 по Гуляйполю в Запорізькій області; 

Ситуація з паливом у Дніпропетровській області: актуальні ціни на 28 вересня;

У Дніпрі вечірка закінчилась вбивством: подробиці;

На Дніпропетровщині сили ППО збили ворожу ракету, – Резніченко.

2022-09-29 11:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин