Події
Присвячена ЦНАПам: на Дніпропетровщині презентували нову поштову марку

Присвячена ЦНАПам: на Дніпропетровщині презентували нову поштову марку

На Дніпропетровщині урочисто погасили марку, присвячену ЦНАПам. Поштовий випуск до 11-річчя закону «Про адміністративні послуги». Він дав поштовх розвитку якісних сервісів.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Нині наша область має потужну команду ЦНАП. У цій сфері ми – лідери країни. В регіоні працює 220 точок доступу до адмінпослуг. Деякі з них відкрилися вже під час великої війни. А ще вони постійно вдосконалюються та запускають нові проєкти. Серед останніх – комплексний сервіс «Я – ветеран», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він додав, що тепер ЦНАПи регіону та місцеві органи влади зможуть відправляти свою кореспонденцію з тематичною маркою.  Її ОВА розробила разом з «Укрпоштою».

«Визначна подія. Ніхто з інших областей ще такого не робив. І тут ми знову перші. Дякую нашій великій команді. Тепер у центрів надання адмінпослуг є своя марка», – наголосив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.  

До марки надрукували і спеціальний конверт із брендуванням.

«Такий термін як власна марка сьогодні набуває великого попиту. Із радістю випускаємо до різних визначних подій», – сказав операційний директор Східного регіону АТ «Укрпошта» Антон Ізотов.

На урочисте спецпогашення марки запросили представників ЦНАПів з громад регіону.

«Нашому центру вже десять років. Починали з 18 адміністративних послуг. Нині надаємо майже 270. Й плануємо розширювати перелік сервісів. Попри те, що важко працювати в умовах воєнного стану», – розповіла керівниця ЦНАПу у Покрові Інна Клочковська.

Очільників адмінцентрів відзначили за їхню сумлінну роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Патрульні Дніпра виявили 11-річного хлопця, який не прийшов до школи;

В ДТП у Криворізькому районі загинула жінка, ще двоє чоловіків отримали травми;

Вдарила ножем у груди: у Кривому Розі за замах на вбивство затримали співмешканку потерпілого.

2023-09-06 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин